Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van deze website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Treant Zorggroep aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die voortvloeit uit de inhoud van de pagina's.

Links naar websites
De sites waarnaar we linken, worden regelmatig gecontroleerd op de betrouwbaarheid van informatie. Treant Zorggroep is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Privacy statement
Treant Zorggroep hecht grote waarde aan je privacy. Treant Zorggroep gaat dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Treant Zorggroep zal geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Copyright
Voor alle elementen (teksten, foto's, etc.) van de website van Treant Zorggroep geldt copyright. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Treant Zorggroep teksten of informatie van deze site te verspreiden, vermenigvuldigen of op andere wijze openbaar te maken. Voor toestemming kun je contact opnemen via e-mailadres communicatie@treant.nl.