Verzorgende IG Intern UitzendBureau

Ben jij een flexibele verzorgende IG? En wil je graag ervaring opdoen op verschillende afdelingen en locaties? Dan is werken voor het Intern Uitzendbureau van Treant Zorggroep wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen

In de woonwijkcentra bied je als verzorgende IG samen met collega’s zorg aan de cliënt. Het zorgleefplan is hierbij het uitgangspunt, je verricht ook administratieve werkzaamheden die daaruit voortvloeien. Je hebt hierbij oog voor wat de cliënt nog zelfstandig kan zodat hij/zij zolang mogelijk de regie over zijn/haar eigen leven behoudt.

Waar ga je werken

De vraag naar zorg verandert voortdurend. Om de zorg te bieden daar waar er vraag is (dichtbij als het kan en verder weg als het moet), werkt Treant naast een vaste kern met een flexibele schil op de afdelingen en locaties. Het Intern Uitzendbureau (IUB) regelt de inzet van deze flexibele formatie voor alle drie de ziekenhuislocaties en voor de woonwijkcentra. Door je flexibele inzet leer je de organisatie goed kennen. Ook regelt het IUB langdurige vervangingen, waardoor je soms dus maanden aaneen op dezelfde afdeling/locatie kunt werken.

Het Intern Uitzendbureau van Treant Zorggroep is op zoek naar verzorgenden IG die op flexibele basis willen werken in de verpleeg- en ouderenzorg. Je kunt op verschillende afdelingen en locaties worden ingezet, wat maakt dat je werkomgeving heel dynamisch is. Uiteraard geef je zelf aan wanneer en voor welke doelgroep je beschikbaar wilt zijn.

Wie zoeken wij
Wij zoeken enthousiaste verzorgenden IG die beschikken over de volgende eigenschappen:

  • Je beschikt over het diploma verzorgende IG niveau 3.
  • Je hebt ervaring, dan wel affiniteit met de doelgroep.
  • Je kunt goed prioriteren en schakelen in werktempo en verschillende handelingen.
  • Je neemt initiatief en gaat problemen niet uit de weg.
  • Je beschikt over een rijbewijs en een auto.
  • Je bent proactief en volgt de belangrijkste ontwikkelingen in vakgebied.
  • Je houdt bevoegd- en bekwaamheden bij en maakt dit inzichtelijk in een portfolio.
  • Je herkent je in onze kernwaarden: betrokken, duidelijk en ondernemend.
  • Je beschikt over de competenties: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid.

Wat bieden wij
Een leuke flexibele functie waarin je ervaring op kunt doen en waarin jij mede bepaald waar en wanneer je werkt. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. De functie is ingeschaald in FWG 35, maximaal € 2.566,28 bruto (fulltime) per maand. We bieden je een flexibel contract, waarbij het aantal werkuren en de werktijden kunnen variëren. Als je start bij het IUB, worden er afspraken gemaakt over hoeveel je ingezet wilt worden en wat de (on)mogelijkheden zijn in je inzetbaarheid.

Ben je enthousiast?
Vertel het ons! Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jolanda Jalving-Eising of Renate Benning, coördinatoren van het IUB,
via telefoon 088 13 07 049. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O Advies, telefoon 0591 65 56 35.

Veiligheid staat bij ons voorop. Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Treant Zorggroep voert een actief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Indien gewenst verzorgt Treant de vaccinatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.