Leerling IC-verpleegkundige 

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige en heb je interesse in de intensive care? Leuk! Wij hebben ruimte om meerdere collega's op te leiden als IC-verpleegkundige, dus lees verder en pak je kans!

Wat ga je doen

Als IC-verpleegkundige verzorg en bewaak je patiënten met (dreigende) uitval van vitale functies. Het begeleiden van de patiënt en diens familie is een belangrijk onderdeel van de functie. Ook maak je onderdeel uit van het reanimatieteam en het Spoed-Interventie-Team.

Waar ga je werken

De afdeling Intensive Care (IC) bevindt zich in Emmen, ziekenhuis-locatie Scheper en heeft 16 bedden. We gebruiken de meest moderne behandelmethodes en werken met volledige elektronische verslaglegging. De IC is een 'closed format' afdeling. Dit betekent dat de intensivist, de medisch specialist die op de IC werkt, hoofdbehandelaar is zolang de patiënt daar verblijft. De intensivisten zijn 24 uur per dag aanwezig. We zijn een afdeling waar de intensieve zorg kwalitatief goed is. We bieden een prettige werkplek aan degenen die er werken. Dat doen we samen, als team. En de IC-leerling bieden wij een veilige werk- en leeromgeving om vertrouwd te raken met intensief zieke patiënten.

Wie zoeken wij

Wij zoeken enthousiaste leerlingen die over de volgende kennis en ervaring beschikken:
• Je bent in het bezit van een opleiding voor verpleegkundige (MBO/HBO)
• Je hebt minimaal één jaar recente werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige op een verpleegafdeling in een ziekenhuis.
• Je hebt een collegiale en flexibele houding
• Je werkt net zo gemakkelijk zelfstandig als in teamverband.
• Je bent accuraat, handelt snel als dat nodig is en stelt prioriteiten in de uitvoering van je werkzaamheden.
• Je bent stressbestendig en je beschikt over een doorzettersmentaliteit.
• Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied en denkt mee op een actieve wijze om daar invulling aan te geven.
Vanwege de aard van de afdeling is het vanzelfsprekend dat jij je kennis en vaardigheden blijft ontwikkelen. Als persoon ben je te omschrijven als: mensgericht, resultaatgericht en beschik je over "alleen-het-beste-is-goed-genoeg" mentaliteit.

Wat bieden wij

Een leuke functie in een groot maar onderling betrokken team, met enthousiaste collega’s op een dynamische afdeling.

Opleiding
Wij bieden binnen Treant Zorggroep de volledige en erkende opleiding tot IC-verpleegkundige! De theorie volg je bij het Wenckebach instituut UMCG of het CIVO in Hengelo. De opleiding tot Intensive Care verpleegkundige start in meerdere keren per jaar. Je begint met een voorwerk-periode van enkele maandenIn deze periode leer je de afdeling kennen en bereid jij je voor op de start van de opleiding.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding in een goed gestructureerde leeromgeving, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb je de opleiding afgerond? Dan krijg je van ons meteen een contract voor onbepaalde tijd!

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Gedurende de opleiding vindt inschaling plaats op basis van je huidige salaris. Na diplomering word je ingeschaald als IC-verpleegkundige in FWG 55. Dit is minimaal € 2.882,- en maximaal € 4.227- (fulltime) per maand. 


Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Als je voldoet aan de genoemde criteria ben je van harte welkom om een dag(deel) de sfeer te komen proeven. Wij adviseren om dat te doen. Dit geeft je een goed beeld van onze IC als jouw nieuwe werkplek. Om hiervoor een afspraak te maken of voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Siebrand Mollema, hoofd Intensieve Care te Emmen, telefoonnummer 06 19 19 60 54 of via 088 129 16 45.
Al bekend met onze afdeling? Solliciteren dan direct via de knop 'Solliciteren'. Reageren kan tot en met 31 januari 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSiteAls je reageert dan wordt een motivatiebrief erg op prijs gesteld.


Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken gaan we plannen na afloop van de sluitingstermijn.
Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties