Klinisch farmaceutisch en toxicologisch analist


Wil jij graag een veelzijdige baan binnen een apotheek die volop in beweging is?  
Dan is locatie Scheper van Treant Zorggroep op zoek naar jou!


Wat ga je doen

Treant Zorggroep is op zoek naar een klinisch farmaceutisch en toxicologisch analist voor ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Als klinisch farmaceutisch en toxicologisch analist draag je zorg voor alle voorkomende analysewerkzaamheden binnen de Ziekenhuisapotheek. Je verricht bloedspiegelbepalingen (Therapeutic Drug Monitoring) en toxicologisch onderzoek urine/plasma. Voor deze taak heeft het laboratorium een bereikbaarheidsdienst. Daarnaast ben je als analist verantwoordelijk voor de kalibratie en (her)validatie van laboratoriumapparatuur en voer je overige algemene lab werkzaamheden uit als: analyse van water, bepaling van pyrogenen, verwerken resultaten medisch microbiologische monitoring, opstellen van procedures, uitvoeren van (schoonmaak) validaties, etc.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij de eenheid Klinische Farmacie en Toxicologie. We werken met een team van 130 collega’s verdeeld over onze drie ziekenhuislocaties. Onze missie is om een interne, betrouwbare kennispartner voor zorgprofessionals te zijn, zodat medicatieverstrekking op maat, snel, veilig en kosteneffectief kan plaatsvinden. De afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie beschikt over een GMPz erkende bereidingsfaciliteit en een laboratorium voor TDM en toxicologische bepalingen.
Momenteel is het laboratorium volop bezig met het behalen van de ISO 15189 certificering.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste analist met een chemische - analytische hlo-opleiding, aangevuld met kennis van diverse analysetechnieken en ervaring met het zelfstandig interpreteren en autoriseren van (farmaceutische en toxicologische) resultaten. Heb je affiniteit met of kennis van laboratoriumcomputersystemen (Labosys, Labtrain, TD-Synergie) dan werkt dat zeker in je voordeel. Je durft zelfstandig beslissingen te nemen, kunt in teamverband werken en bent nauwkeurig. Ontwikkelingen binnen het vakgebied en de organisatie houd je zorgvuldig bij voor het juist kunnen uitvoeren van je werkzaamheden.

Wat bieden wij

Een uitdagende en dynamische functie. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 50, maximaal € 3.490,- bruto per maand (fulltime). Het betreft in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd. 

Daarnaast ontvang je bij Treant een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrijetijd en aanbod van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 21 december 2018 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marc Goos, hoofd, via het secretariaat apotheek, telefoon 0591 69 10 05. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O Advies,
telefoon 0591 65 56 38.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 10 januari 2018.

Veiligheid staat bij ons voorop.  Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Treant Zorggroep voert een actief vaccinatiebeleid  tegen Hepatitis B. Als dat bij jou (nog) nodig is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Treant 

Werk je bij Treant Zorggroep dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij patiënten, cliënten en collega’s. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden en korte lijnen. Wij zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs. We verwachten dat iedereen zorgvuldig omgaat met onze schaarse en kostbare middelen. Met 260 medisch specialisten en 6300 medewerkers zijn we de grootste werkgever van ons verzorgingsgebied.