Fysio- of ergotherapeut met specialisatie handtherapie (Emmen)

Fysiotherapeut die gespecialiseerd is of zich wil specialiseren in handtherapie (Emmen)

De functie

Treant zoekt per zo spoedig mogelijk een fysiotherapeut, met de specialisatie handtherapie. Als handtherapeut ben je binnen de vakgroep Handtherapie allround inzetbaar, dat wil zeggen dat je zowel uitvoering kunt geven aan de fysiotherapeutische als ergotherapeutische handelingen. Op de handrevalidatie behandel je patiënten van alle leeftijden en naast pre- en postoperatieve patiënten, ook conservatieve patiënten. Dit betreffen onder andere de diagnoses peesletsels, zenuwletsels, multi trauma, polsproblematiek, fracturen,CMC 1 arthroplastiek, reumatoïde artritis, M. Dupuytren.

Mocht je geïnteresseerd zijn alleen het aantal uren passen je niet, geef dit dat aan in je brief onder vermelding van het gewenst aantal uren! 

Het team

De vakgroep Handtherapie is onderdeel van de Poliklinische Revalidatie Volwassenen. Je werkt in een multidisciplinair revalidatieteam dat volwassenen behandelt na verwijzing door de revalidatiearts en in samenwerking met zowel de plastisch chirurg, traumachirurg of orthopedisch chirurg. Er is eens per maand een gezamenlijk handenspreekuur met de plastisch chirurg, orthopedisch chirurg, reumatoloog, revalidatiearts en handtherapeut. Wekelijks is er een patiënten overleg met de revalidatieartsen.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent die enthousiaste, flexibele, initiatiefrijke fysiotherapeut die wel van een uitdaging houdt. Daarnaast ben je stressbestendig, ondernemend, een teamplayer en beschik je over enig technisch inzicht. Je hebt bij voorkeur ervaring als (allround) handtherapeut en/of hebt ervaring op het gebied van manueel of oedeemtherapie.

Je hebt vanzelfsprekend je hbo diploma Fysiotherapie, je registratie in het kwaliteitsregister en bij voorkeur heb je aanvullende scholing gevolgd op het gebied van handtherapie in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht dan wel je bent bereid deze te gaan volgen.

Je kijkt vanuit een revalidatie visie naar je patiënten en benut de kennis en vaardigheden van je collega’s indien noodzakelijk. Onze kernwaarden Toegewijd, Innovatief en Samen daar kun je je in vinden en je enthousiast wordt van het bovenstaande, dan lezen we graag jouw motivatie! 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd indien je al over specialisatie handtherapie beschikt. Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst als je studie handtherapie nog moet volgen (tijdelijk voor de duur van de studie met intentie tot contract voor onbepaalde tijd bij diplomering)
  • Een salaris van minimaal € 3.606,- en maximaal € 5.084,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan hier onze arbeidsvoorwaarden! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 12 augustus 2024. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie?
Neem dan contact op met Jeroen van Gorp, hoofd revalidatie, bereikbaar via telefoonnummer 06 17 31 13 97. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiters Floor of Monique, bereikbaar via telefoonnummer 06 27 10 28 90.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland. In verband met vakantieperiode kunnen 1e gesprekken al voor sluitingsdatum gepland worden (de procedure zal uit meerdere sollicitatierondes bestaan). 

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties