ANIOS Interne Geneeskunde

Afgestudeerd geneeskundestudent en hart voor de zorg? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Op reisafstand van Groningen!

Wat ga je doen

In het verzorgingsgebied van Treant rekenen duizenden mensen dagelijks op de beste zorg dichtbij huis. Bij ons krijg je de kans om klinische ervaring op te doen en je te oriënteren op een carrière in de Interne geneeskunde. Het arts-assistententeam bestaat uit AIOS en ANIOS. Sommige ANIOS stromen door in de opleiding tot internist.

Als ANIOS Interne bij onze ziekenhuislocatie Scheper in Emmen coördineer je de zorg op een van de afdelingen. Je werkt voornamelijk in dagdiensten; 1 keer per 2 maanden draai je mee in de SEH-pool, inclusief avond- en nachtdiensten. Je werkt onder supervisie van de specialist en je werkt nauw samen met andere zorgverleners. Er is een jong en dynamisch specialistenteam dat zorgt voor een goed en veilig leerklimaat. Je verleent complexe medische zorg binnen je vakgebied en je begeleidt coassistenten op de afdeling.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij de veelzijdige afdeling Interne geneeskunde: hoofdrolspelers in het Oncologie Centrum van Treant, een bovenregionaal dialysecentrum, deelnemers in het bevolkingsvervolgonderzoek voor darmkanker en voorlopers op het gebied van infectiologie.
De verpleegafdeling Interne is gesplitst in afdelingen voor oncologie, nefrologie, MDL en algemene interne geneeskunde. We verzorgen drie opleidingsjaren Interne Geneeskunde, in samenwerking met het UMCG.

Lees hier over de ervaringen van ANIOS Ilse Spiekman bij Treant.

Treant bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Bij ons kunnen de 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal terecht voor de best mogelijke zorg. Zorg die past bij hun zorgbehoefte en die zo nodig aansluit op vervolgzorg. Onze ca. 270 medisch specialisten en 6.000 medewerkers zetten zich daar volledig voor in. Wij zijn er trots op dat we geaccrediteerd zijn voor onze ziekenhuiszorg en verpleeg-, revalidatie- en ouderenzorg. Samen met onze partners zorgen we voor zorg dicht bij huis als het kan, verder weg als het nodig is.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een energieke basisarts, met aantoonbare interesse in beschouwende specialismen. Uiteraard ben je zorgvuldig en vriendelijk voor patiënten. Voor ons ben je een fijne collega op wie we kunnen rekenen. Natuurlijk ben je BIG-geregistreerd of kun je aangeven wanneer je dat verwacht te zijn. Je werkt 40 uur per week, daarbij verwachten we dat je deelneemt aan opleidingsactiviteiten.

Wat bieden wij

Een dienstverband op basis van gemiddeld 40 uur. Naast arbeidsvoorwaarden en inschaling conform de cao Ziekenhuizen in FWG 65 (minimaal € 4.042,-  en maximaal € 6.091,- bruto per maand), kun je bij Treant rekenen op een eindejaarsuitkering. En ontvang je een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling of een lease-auto voor de woon-werk route. Je krijgt van ons € 650,- per kalenderjaar om deel te nemen aan congressen. Je mag op onze kosten de SBMS volgen. Gedurende je nachtdienst kan je overnachten in het ANIOS-huis en een actieve arts-assistentenvereniging.

Je kunt gebruikmaken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld regelingen op gebied van sport en vrije tijd en aanbod van aantrekkelijke collectieve verzekeringen. We bieden je daarnaast een goede introductieperiode (een aantal weken, boventallig) en een fijne werkomgeving met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zoals deelname aan interne opleidingsactiviteiten en coaching bij het plannen van je carrière. Ook een wisselassistentschap gecombineerd met SEH, IC, chirurgie, cardiologie, geriatrie of neurologie is een mogelijkheid.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met dr. Kasper Wilting of dr. Sandra Loves (internist en opleider), via telefoonnummer 0591 69 15 35. Wil je graag meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op de recruiters Floor, Corin of Monique, bereikbaar via telefoonnummer 06 27 10 28 90.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties