ANIOS Intensive Care

Afgestudeerd geneeskundestudent en snuffelen aan de Intensive Care? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Op reisafstand van Groningen - carpoolen met je collega’s!

Wat ga je doen

Als ANIOS IC ben je werkzaam in een team met andere ANIOS IC en AIOS van de (voor-)opleiding interne geneeskunde en heelkunde.
De afdeling Intensive Care is een closed format afdeling: er is 24 uur per dag een dienstdoend intensivist onder wiens directe supervisie je werkt. Buiten transplantatiegeneeskunde, thoraxchirurgie en neurochirurgie kom je in aanraking met de volle breedte van de intensive care geneeskunde. Er is een intensieve samenwerking met de IC-verpleegkundigen en aangrenzende disciplines.

Waar ga je werken

Bij Treant is de Intensive Care zorg geconcentreerd in ziekenhuislocatie Scheper te Emmen. De IC heeft 12 bedden en er werken 8 intensivisten. Er wordt gebruik gemaakt van de meest moderne behandelmethodes en volledige elektronische verslaglegging. We bieden een veilige werk- en leeromgeving om in korte tijd vertrouwd te raken met intensief zieke patiënten.

Wie zoeken wij

Wij zoeken (bij voorkeur) een net afgestudeerde basisarts. Met aantoonbare interesse in een van de basisspecialismen van de intensive care (anesthesiologie, interne geneeskunde, heelkunde, neurologie, longgeneeskunde of cardiologie). Ook als je een carrière ambieert binnen de spoedeisende geneeskunde of huisartsgeneeskunde nodigen we je van harte uit te reageren. Natuurlijk ben je BIG geregistreerd. Voor ons ben je een fijne collega op wie we kunnen rekenen en voor de patiënten ben je zorgvuldig en vriendelijk. Het werken in nachtdiensten is voor jou geen probleem! 
Je werkt 38 uur per week en daarnaast verwachten we dat je wekelijks 10 uren deelneemt aan onderwijsactiviteiten.

Wat bieden wij

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiënten maar ook onze collega’s het beste verdienen.
Naast arbeidsvoorwaarden en inschaling conform de cao Ziekenhuizen in FWG 65, maximaal € 5.504,- bruto (fulltime) per maand ontvang je bij Treant een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je bij ons gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrijetijd een aanbod van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Niels Gritters, intensivist, telefoon 0591 69 16 43. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O Advies, telefoon 0591 65 56 35.

Veiligheid staat voorop. Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een Verklaring Omtrent Gedrag voordat je bij ons kunt werken. Daarnaast voert Treant Zorggroep een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat je aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd, voordat je wordt aangesteld. Indien nodig verzorgt Treant de vaccinatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Treant 

Werk je bij Treant Zorggroep dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij patiënten, cliënten en collega’s. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden en korte lijnen. Wij zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs. We verwachten dat iedereen zorgvuldig omgaat met onze schaarse en kostbare middelen. Met 260 medisch specialisten en 6300 medewerkers zijn we de grootste werkgever van ons verzorgingsgebied.