ANIOS Chirurgie

Ben je afgestudeerd geneeskundestudent en heb je zin in een dynamische en afwisselende baan? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Op reisafstand van Groningen - carpoolen met collega's!

De functie

In het verzorgingsgebied van Treant rekenen duizenden mensen dagelijks op de beste zorg dichtbij huis. Bij ons krijg je de kans om klinische ervaring op te doen en je te oriënteren op een carrière in de Chirurgie. 

Als ANIOS Chirurgie coördineer je de zorg op één van de afdelingsunits en werk je óók op de SEH, poliklinieken en soms op de OK. Je werkt onder supervisie van de specialisten en opleidingsassistenten en er is een nauwe samenwerking met je collega’s van andere specialismen. Je verleent complexe medische zorg binnen je vakgebied en je begeleidt co-assistenten op de afdeling.
Je werkt voornamelijk dagdiensten, maar ook avond-, weekend- en nachtdiensten. Je werkt gemiddeld 45 uur per week en bouwt daardoor 5 uur per week op die je eens in de zoveel weken kunt opnemen. 

Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, waaronder deelname aan alle relevante interne opleidingsactiviteiten. Sommige zijn speciaal voor jou ontwikkeld, anderen horen bij de onderwijscyclus van het vakgebied waarin je op dat moment werkt. Naast medisch inhoudelijke zaken,  wordt ook aandacht besteed aan  management, ziekenhuisfinanciën en wetgeving. Tijdens je werk zijn er enkele verplichte cursussen, zoals ATLS en SBMS. En bouw je aan een individueel portfolio in Vrest voor het aantoonbaar maken van je ontwikkelingen.

Uiteraard mag je van ons verwachten dat je een gedegen introductieperiode doorloopt en ontvang je begeleiding van een mentor; we gooien je niet zomaar in het diepe.

Het team

Je gaat werken in een veelzijdig team die acute zorg waarborgt aan chirurgische patiënten op de SEH, maar ook staat voor electieve zorg voor abdominale, oncologische, traumatische en vaatchirurgisch casuïstiek. Je werkt vanuit onze ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Treant is een opleidingskliniek binnen de OOR-NO. We verzorgen de volledige zesjarige opleiding Algemene Heelkunde in samenwerking met het UMCG en de vooropleiding voor urologie, orthopedie en plastische chirurgie. Ook de opleidingsassistenten voor de cardiologie en interne geneeskunde kunnen bij Treant terecht voor een deel van de opleiding.

Dit zegt één van onze voormalig aniossen Merle Geerds over werken bij Treant: 'Als assistent chirurgie bij Treant krijgt je alle facetten van de chirurgie te zien, waarbij je zelfstandigheid op doet in afdelingswerkzaamheden, poliklinische verrichtingen, spoedeisende chirurgie en poliklinische contacten. Je werkt onder directe supervisie van chirurgen, waarbij je voornamelijk in het Scheper ziekenhuis aan het werk bent. Dit is een ziekenhuis waar iedereen elkaar kent, het 'je' en 'jij' is en de lijntjes met andere specialismen kort zijn. 

Indien je ambities hebt om chirurg te worden, is Treant zeker aan te raden. Onlangs heb ik vanuit Treant namelijk een opleidingsplek bemachtigd. Dit mede door de steun van de chirurgen en collega's vanuit Treant. Bij interesse vraag gerust naar één van de assistenten chirurgie'. 

Jij bent de ideale kandidaat

Jij herkent je in de volgende eigenschappen; energiek, sociaal en assertief, en je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. Je werkt zorgvuldig en oprecht betrokken bij patiënten. Je bent basisarts met aantoonbare interesse in snijdende specialismen. Je bent BIG-geregistreerd of je kunt aangeven wanneer je dat verwacht te zijn. En je doet graag mee aan de aangeboden onderwijsactiviteiten; je bent immers nooit uitgeleerd!  

Ons aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
 • Een salaris van minimaal € 4.457,- en maximaal € 6.716,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 65)
 • Vakantietoeslag (8,33%)             
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)  
 • Mogelijkheid leaseauto voor woon-/werk verkeer       
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een aantrekkelijke bindingspremie   
 • Een actieve arts-assistentenvereniging
 • Een budget om deel te nemen aan congressen
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan hier onze arbeidsvoorwaarden! 

Nieuwsgierig geworden? 

Vertel het ons en stuur direct je sollicitatie naar ons toe. Solliciteren kan tot 2 juni 2024. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Wil je liever eerst meer informatie over deze functie en/of sfeer komen proeven? Neem dan gerust contact op met dr. Rutger Hissink of dr. Leonie Smit (Opleiders en Chirurgen), bereikbaar via telefoon 088 129 01 74Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiters Floor, Corin of Monique, bereikbaar via telefoonnummer 06 27 10 28 90.

De sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk ingepland. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties