Huisarts

Huisarts Jan Sorgdrager verruilde enkele jaren geleden zijn huisartsenpraktijk voor De Horst:
"Ik ben hier helemaal op m'n plek. Deze switch kan ik iedere huisarts aanbevelen."

Wat ga je doen

Jij gaat alle voorkomende basishandelingen verrichten die van een huisarts verwacht wordt. Door in gesprek te gaan met de bewoners van ons woonzorgcentrum, bied je de juiste hulp/zorg die ze nodig hebben. Waar nodig en waar specifieker de hulpvraag, schakel je met de specialismen (o.a. specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, maatschappelijk werker). 

Geen werkdag is hetzelfde, je bent continue in beweging. Je gaat van spreekuur naar visites en tussendoor maak je tijd voor een praatje met een patiënt die je op de gang tegenkomt.

"Huisartsen zijn prima in staat om de schaarse specialisten ouderengeneeskunde te ontlasten. Bovendien is dit werk zeer afwisselend." (Jan Sorgdrager)

 

Jan Sorgdrager is een van de huisartsen in de care. Mocht je meer informatie willen over zijn werkzaamheden of wil je een dagje meelopen? Neem gerust contact met Jan op! 

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag in Emmen. Emmen? Dat is toch in Drenthe? Dat klopt! Emmen ligt in de prachtige omgeving Zuid-Oost Drenthe. Het dorp Emmen ligt op de Hondsrug, waar je een mix van bos, woningbouw en winkelcentra vindt. Onze gemeente staat bekend om het WILDLANDS Adventure Zoo, het Rensenpark en natuurlijk om onze voetbalclub FC Emmen! Emmen beschikt over een bosrijke omgeving met de welbekende hunebedden, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en zoveel meer! 

In deze bosrijke omgeving aan de rand van Emmen vind je ons woonzorgcentrum de Horst. Dit woonzorgcentrum beschikt over een prachtige tuin met veel terrassen waar je rustig tussen de bedrijven door een praatje kan maken met de patiënten. De patiënten die hier wonen hebben intensieve zorg, behandeling bij revalidatie, tijdelijke zorg of dagbehandeling nodig. Dit wordt jouw standplaats! Wil je alle ontwikkelingen op de locatie volgen? De Horst heeft een eigen Facebookpagina!

 

"Juist de samenwerking tussen de verschillende specialismen, maakt mijn werk zo leuk! Ik spreek en zie de fysiotherapeut, de maatschappelijk werker en de basisarts (bijna) dagelijks. Door het samenwerken zijn wij een nauw betrokken team, zowel onderling als richting de patiënten."  (Jan Sorgdrager)
 

 Als huisarts binnen De Horst, onderdeel van Treant Care, maak je onderdeel uit van het medische team binnen de afdeling Behandeling & Begeleiding Emmen en omgeving. De samenwerking tussen de verschillende specialismen is een belangrijk en uniek gegeven binnen Treant. 

Wie zoeken wij

 • Een gediplomeerde, BIG geregistreerde arts. 
  Ook als je nog niet gediplomeerd bent, komen we graag met je in contact. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden voor jou! 
 • Je hebt affiniteit met ouderen en chronisch zieken.
 • Je hebt diverse ervaringen uit de praktijk, die je toe kunt passen binnen onze organisatie. 
 • Je bent sociaal en hebt inlevingsvermogen. Als huisarts binnen onze organisatie zal je meer in gesprek zijn met de bewoners. 
 • Je bent een verbinder. Door de korte lijnen en de juiste samenwerking willen wij goede zorg leveren aan onze patiënten. 
 • Je wilt meer structuur in je werktijden.
 • Je vindt het leuk om niet binnen een praktijk te werken, maar binnen een dynamische omgeving.
 • Je bent ondernemend en vindt samenwerking zoeken tussen de verschillende specialismen een mooie uitdaging. 
 • Je bent werkzaam op verschillende locaties, daarom is het belangrijk dat je een eigen auto tot je beschikking hebt. 

Wat bieden wij

Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd! De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 70, minimaal € 4.604,- en maximaal € 6.942,- bruto fulltime per maand. 

Daarnaast ontvang je bij Treant 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite.

Wil je graag meer informatie over deze functie of zou je graag eerst een dagje mee willen lopen? Neem dan contact op met Jan Sorgdrager, huisarts, telefoonnummer 06 23 66 10 49 of met Cor Prins,
hoofd behandeldienst, telefoonnummer 06 11 08 25 37. Verder kan je v
oor informatie over de sollicitatieprocedure contact opnemen met team Recruitment, telefoonnummer 088 129 56 56.

De vacature staat open totdat wij een geschikte nieuwe collega gevonden hebben. 

Veiligheid staat bij ons voorop

Omdat we verspreiding van het Coronavirus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen.

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en  patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties