GZ Psycholoog Ouderenzorg Drenthe

Ben jij een ervaren GZ-psycholoog en heb je affiniteit met ouderenzorg? Werk jij graag samen en wil je je blijven ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen

Als GZ- psycholoog verricht je diagnostiek, behandel en begeleid je cliënten en familie. Je vervult een belangrijke rol in het multidisciplinair overleg op afdelingen als geriatrische revalidatiezorg, psycho-geriatrische zorg, dubbelzorg en somatiek. Hierbij gaat het zowel om individuele als groepsbehandeling. Naast het werk op de Treant-locaties voer je onderzoek en behandelingen uit in de Generalistische BasisGGZ en in de eerstelijn (GZSP). In de functie van GZ-psycholoog wordt van je gevraagd een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen en implementeren van beleid. Tot de taken behoort het begeleiden en superviseren van PIOGs. Op termijn vervul je de rol van Praktijkopleider voor deze postmasteropleiding. Daarnaast bieden wij binnen Treant ruimte voor innovatie, ontwikkeling en het volgen van nascholing. Jaarlijks zijn plaatsen beschikbaar voor de opleiding tot GZ-psycholoog. Ook zijn we volop bezig om de samenwerking tussen de verschillende standplaatsen en met de ziekenhuizen te versterken. 

Het team

Het team van psychologen is werkzaam op verschillende locaties. Binnen Treant care wordt hoogcomplexe verpleeg-, revalidatie-, en herstelzorg geboden. Van permanente bewoning met intensieve zorg en begeleiding tot revalidatie, tijdelijke zorg en dagbehandeling.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een ervaren, enthousiaste, BIG geregistreerde GZ-psycholoog met ruime ervaring. Je hebt affiniteit met werken in de zorg voor ouderen en chronisch zieken, met zowel geriatrische revalidatie als psychogeriatrie. Je kunt zowel goed samenwerken als zelfstandig werken vanuit belevingsgerichte zorg, bent proactief, neemt verantwoordelijkheid en bent collegiaal ingesteld. In verband met de verschillende te bezoeken locaties, ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je de beschikking over een auto. En je herkent je in onze kernwaarden: toegewijd, innovatief en samen. 

Ons aanbod 

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 4.263,6 en maximaal € 5.939,16 fulltime per maand (CAO VVT FWG 65)
  • Vakantietoeslag (8 %)     
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand) 
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team 
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen  om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust eens meelopen of een kop koffie drinken. Neem dan contact op met Jaap Bouwman (06 11 20 81 96) of Brenda Goldhoorn (06 83 20 00 41) en we vertellen je graag meer over werken bij ons. Of solliciteer direct  via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56. De vacature blijft openstaan totdat wij de ideale kandidaat hebben gevonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties