ANIOS SEH

Afgestudeerd geneeskundestudent, stressbestendig en sociaal? Dan hebben wij een leuke baan voor jou op onze SEH!
Op reisafstand van Groningen - carpoolen met je collega’s!

Wat ga je doen

In ons verzorgingsgebied rekenen 300.000 inwoners op onze spoedzorg. Daarom staan op onze drie ziekenhuislocaties dag en nacht toegewijde collega’s van de Spoedeisende Hulp klaar om de mensen die dat nodig hebben de beste zorg te leveren. Dit team bestaat uit SEH artsen KNMG, ANIOS SEH, AIOS, SEH verpleegkundigen en ondersteuners.

Wij versterken dit team graag met ANIOS SEH, om ons te helpen bij de eerste opvang, stabilisatie, diagnostiek en (acute) behandeling van onze SEH-patiënten. En om onze coassistenten te coachen.
Ben je stressbestendig, sociaal en op zoek naar een uitdagende baan? Dan ben jij bij ons van harte welkom!

Als ANIOS SEH werk je onder supervisie van een SEH arts. Je basislocatie is ziekenhuislocatie Scheper in Emmen en daarnaast kun je ook worden ingezet op één van de Basis Spoed Posten van de andere locaties. 

Lees hier over de ervaringen van ANIOS Ilse Spiekman bij Treant.

Waar ga je werken

Treant heeft per april 2020 één SEH, gevestigd in ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Deze SEH heeft een bovenregionale functie (profielen PCI, CVA-zorg, acute vaatchirurgie, CBRN, intensive care en centrum seksueel geweld). Verder maakt o.a. de aanwezigheid van een level 2 IC gerund door intensivisten ook dat het achterland de opvang van de ziekere categorie patiënten aankan. 

Om goede zorg te kunnen leveren en te kunnen aansluiten op de vraag naar acute zorg binnen de regio, is de inzet van professionals hard nodig. De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde bestaat nu uit 6 SEH-artsen. Er is een nauwe samenwerking met de huisartsenpost, waardoor er nauwelijks zelfverwijzers naar de SEH komen. De regio waarin je gaat werken heeft een uitdagende, zeer diverse patiëntenpopulatie. Het is een gebied waar werk en ontspanning goed gecombineerd kunnen worden. Een regio met een gunstig woonklimaat en genoeg faciliteiten voor wonen, scholing, sport en hobby’s.

Wie zoeken wij

Een enthousiaste collega, met een flexibele instelling en werkhouding. Een snelle denker die in deze dynamische en soms hectische omgeving het hoofd koel houdt. Je volgt graag de ABCDE methodische cursus en andere aanvullende trainingen. Uiteraard ben je betrouwbaar en integer. En je hebt een kritische blik op de kwaliteit van onze zorg en levert een actieve bijdrage aan de borging en verbetering daarvan. Natuurlijk beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je BIG-geregistreerd.

Wat bieden wij

Een uitdagende en dynamische functie in een team met enthousiaste en hardwerkende collega’s. Wij bieden je een tijdelijk contract van minimaal één tot anderhalf jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring in FWG 65, maximaal € 5.504,- bruto (fulltime) per maand.
Daarnaast kun je bij Treant rekenen op een eindejaarsuitkering. En ontvang je een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling. Je krijgt van ons € 650,- per kalenderjaar om deel te nemen aan congressen. Verder kun je gebruikmaken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op  gebied van sport en vrije tijd en aanbod van aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Bij Treant krijg je ook de mogelijkheid om een keuze assistentschap te volgen, bijvoorbeeld zes maanden SEH en zes maanden bij een andere specialisme.
Is het jouw droom om uiteindelijk huisarts te worden? Dan heb je als ANIOS SEH al een voordeel als je minimaal 1 jaar op de SEH hebt gewerkt. Met deze werkervaring ontvang je een vrijstelling voor de SEH stage van de huisartsenopleiding.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.

Liever eerst meer informatie? Of misschien eens een dag meelopen? Het kan allemaal! Neem dan contact met een van de SEH artsen, via telefoonnummer 0591 69 12 34. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O Advies via telefoonnummer 0591 65 56 56.


De veiligheid van onze patiënten staat bij Treant altijd voorop. Daarom checken wij jouw referenties en zien we graag een Verklaring Omtrent Gedrag voordat je bij ons kunt werken.
Treant Zorggroep voert een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat je aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd, voordat je wordt aangesteld. Indien nodig verzorgt Treant de vaccinatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.