ANIOS Chirurgie

Afgestudeerd geneeskundestudent en zin in een dynamische en afwisselende baan? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Op reisafstand van Groningen - carpoolen met collega's!

Wat ga je doen

In het verzorgingsgebied van Treant rekenen duizenden mensen dagelijks op de beste zorg dichtbij huis. Bij ons krijg je de kans om klinische ervaring op te doen en je te oriënteren op een carrière in de heelkunde. 

Als ANIOS Chirurgie coördineer je de zorg op één van de afdelingsunits en werk je óók op de SEH en polikliniek. Je werkt onder supervisie van de specialisten en opleidingsassistenten. En er is een nauwe samenwerking met je collega’s van andere specialismen. Je verleent complexe medische zorg binnen je vakgebied en je begeleidt coassistenten op de afdeling.
Je werkt voornamelijk dagdiensten, maar ook avond-, weekend- en nachtdiensten op de SEH en afdeling behoren tot het werk van een ANIOS Chirurgie.

Super afwisselend dus! 

Waar ga je werken

Je gaat werken op onze ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Bij een veelzijdige club die acute zorg waarborgen aan chirurgische patiënten op de SEH-patiënten, Maar ook staan voor electieve zorg voor abdominale, oncologische, traumatische en vaatchirurgisch casuïstiek.

Treant biedt daarnaast academische opleidingen in de regio. Want we verzorgen de volledige zesjarige opleiding Algemene Heelkunde, in samenwerking met het UMCG. En natuurlijk de vooropleiding voor urologie, orthopedie en plastische chirurgie. 

Lees hier over de ervaringen van ANIOS Ilse Spiekman bij Treant.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een energieke, sociale en assertieve basisarts; met aantoonbare interesse in snijdende specialismen. Uiteraard ben je zorgvuldig en betrokken bij patiënten. Voor ons ben je een fijne collega op wie we kunnen rekenen. Je bent BIG-geregistreerd of je kunt aangeven wanneer je dat verwacht te zijn. Je werkt 38 uur per week en daarnaast verwachten we dat je wekelijks 10 uren deelneemt aan onderwijsactiviteiten. 

Wat bieden wij

Naast arbeidsvoorwaarden en inschaling conform de cao Ziekenhuizen in FWG 65 (maximaal € 5.504,- bruto per maand), kun je bij Treant rekenen op een eindejaarsuitkering. En ontvang je een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling. Je krijgt van ons € 650,- per kalenderjaar om deel te nemen aan congressen. Je mag op onze kosten de ATLS en SBMS cursus doen en je krijgt een portfolio in Vrest.

Verder kun je gebruikmaken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrije tijd en aanbod van aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

We bieden je daarnaast een goede introductieperiode (een aantal weken, boventallig) en een fijne werkomgeving met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zoals deelname aan interne opleidingsactiviteiten en coaching bij het plannen van je carrière. Ook een wisselassistentschap gecombineerd met SEH, IC, interne geneeskunde, geriatrie of neurologie is een mogelijkheid. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons en solliciteer direct via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite.

Wil je liever eerst meer informatie over deze functie en/of sfeer komen proeven? Neem dan gerust contact op met dr. Michiel van den Berg, (opleider en chirurg) via telefoon 0591 69 15 35 of met Annieke Bakker (hoofd Bureau Medische Opleidingen) via 06 10 66 66 74. De koffie staat klaar! 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O Advies, telefoon 0591 65 56 35.

Veiligheid staat bij ons voorop. Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Treant Zorggroep voert een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat je aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je wordt aangesteld. Indien nodig verzorgt Treant de vaccinatie.

De vacature sluit als wij voldoende nieuwe collega's hebben mogen verwelkomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.