ANIOS Cardiologie


Afgestudeerd geneeskundestudent en snuffelen aan de cardiologie? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!
Op reisafstand van Groningen- carpoolen met je collega’s!


Wat ga je doen

In het verzorgingsgebied van Treant rekenen duizenden mensen dagelijks op de beste zorg dichtbij huis. Als ANIOS cardiologie heb je een spilfunctie binnen de units CCU/EHH en de verpleegafdeling. Je hebt daarbij een hoge mate van zelfstandigheid, met zeer laagdrempelige support door de cardiologen. Naast de patiëntenzorg, begeleiden de ANIOS ook de coassistenten.
Je werkt hoofdzakelijk in dagdiensten 
met daarnaast, in beperkte mate, ANW-diensten.

Waar ga je werken

De afdeling Cardiologie, locatie Scheper is een actieve afdeling met een bovenregionale functie op het gebied van interventiecardiologie en ICD-implantaties. Er is een nauwe samenwerking met de collega’s op de andere locaties van Treant, maar ook daarbuiten. Er werken 10 cardiologen op locatie Scheper. De afdeling beschikt over 7 CCU-bedden, 4 EHH-bedden en 27 bedden op de verpleegafdeling. Er zijn 2 catheterisatiekamers waar meer dan 1000 PCI’s per jaar plaatsvinden. De 24-uurs infarctzorg is beschikbaar voor een ruime regio. Er is een goed geoutilleerde hartfunctieafdeling met digitaal echonetwerk. Naast interventie cardiologie en ritme cardiologie met ICD zorg is non-invasieve beeldvorming, met ECHO, MRI en coronaire CT een speerpunt binnen de Treant zorggroep. Hartrevalidatie is goed ontwikkeld en er is een Hartfalenpoli met een voorloperfunctie op het gebied van telemonitoring.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een energieke basisarts met aantoonbare interesse in beschouwende specialismen. Je bent pragmatisch, flexibel en zorgvuldig. Natuurlijk ben je BIG-geregistreerd of kun je aangeven wanneer je dat verwacht te zijn. In deze functie kan klinische ervaring worden opgedaan en evt. al worden
georiënteerd op een carrière in de Cardiologie. In het laatste geval kan dat, bij gebleken geschiktheid, leiden tot aanbeveling bij de regionale sollicitatiecommissie voor de opleiding.

Lees hier over de ervaringen van ANIOS Ilse Spiekman bij Treant.

Wat bieden wij

Naast arbeidsvoorwaarden en inschaling conform de cao Ziekenhuizen in FWG 65 (maximaal € 5.504,- bruto per maand), kun je bij Treant rekenen op een eindejaarsuitkering. En ontvang je een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling. Je krijgt van ons € 650,- per kalenderjaar om deel te nemen aan congressen. Je mag op onze kosten de SBMS en je krijgt een portfolio in Vrest.
Verder kun je gebruikmaken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrije tijd en aanbod van aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

We bieden je daarnaast een goede introductieperiode (een aantal weken, boventallig) en een fijne werkomgeving met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zoals deelname aan interne opleidingsactiviteiten en coaching bij het plannen van je carrière. Ook een wisselassistentschap gecombineerd met SEH, IC, chirurgie, interne geneeskunde, geriatrie of neurologie is een mogelijkheid.

De aanstelling is op basis van 38 uren, waarnaast 10 opleidingsuren per week worden verwacht als compensatie voor deelname aan opleidingsactiviteiten. Hiervan wordt de helft uitbetaald en is de helft eigen tijd als investering in je toekomst.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons en solliciteer direct via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit Insite. 

Wil je graag meer informatie over de functie? Neem dan contact op met dr. R. Anthonio, cardioloog, te bereiken via telefoon 0591 69 12 76, of met Annieke Bakker, hoofd Bureau Medische Opleidingen, telefoon 06 10 66 66 74.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O Advies of de personeelsconsulent, telefoon 0591 65 56 56.

Veiligheid staat voorop. Voordat je bij ons kunt werken, checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Treant Zorggroep voert een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat je aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd, voordat je wordt aangesteld. Indien nodig verzorgt Treant de vaccinatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.