ANIOS bij meerdere specialismen

Wil je ervaring op doen als ANIOS bij meerdere specialismen en direct een tweejarig contract? Ben jij een afgestudeerd geneeskundestudent en ambitieus? Dan is Treant op zoek naar jou!

Wat ga je doen

We kennen allemaal de reguliere arts-assistentschappen. Maar bij Treant doen we dat anders! Wij bieden talentvolle, pas afgestudeerde artsen de volgende kans: direct een tweejarig contract en ieder half jaar ervaring opdoen bij een andere specialisme.
Zo word je bij ons klaargestoomd om met een voorsprong te beginnen aan een opleiding tot huisarts of medisch specialist. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om zelf een keuzepakket samen te stellen: iedere 6 maanden (of langer als je dat wilt) doe je ervaring op bij een ander specialisme (SEH, interne, chirurgie, cardiologie, IC, long, geriatrie en neurologie). Bij je start krijg je direct een mentor toegewezen van een specialisme naar eigen keuze. Deze collega helpt je tijdens jouw tijd bij Treant met het plannen van je carrière. 

Als arts-assistent coördineer je de zorg op een van de afdelingsunits en je werkt op de SEH en de polikliniek. Je werkt onder supervisie van de specialisten en samen met opleidingsassistenten. En er is een nauwe samenwerking met je collega’s van andere specialismen. Je verleent complexe medische zorg binnen je vakgebied en je begeleidt coassistenten op de afdeling.

Waar ga je werken

Bij een veelzijdige club. Want in het verzorgingsgebied van Treant rekenen duizenden mensen dagelijks op de beste (acute) zorg dichtbij huis. Je gaat werken op onze ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Maar we doen meer dan de zorg voor onze patiënten. Want bij Treant bieden we ook academische opleidingen: we verzorgen de volledige zesjarige opleiding Algemene Heelkunde en een deel van de opleiding Interne Geneeskunde, in samenwerking met het UMCG. Daarnaast bieden we de vooropleiding Heelkunde en Interne Geneeskunde voor de volgende specialismen: urologie, orthopedie, plastische chirurgie, longgeneeskunde, cardiologie, reumatologie en MDL.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een energieke en sociale, maar vooral aantoonbaar ambitieuze basisarts. Je bent bereid in jezelf als arts én als persoon te investeren. Uiteraard ben je zorgvuldig en betrokken bij patiënten. Je bent BIG-geregistreerd of je kunt aangeven wanneer je dat verwacht te zijn. Bij een fulltime dienstverband werk je 38 uur per week. Daarnaast verwachten we dat je wekelijks tot 10 uren investeert in ontwikkelingsactiviteiten. 

Wat bieden wij

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. De aanstelling is op basis van 38 uur, waarnaast 10 werkuren per week worden verwacht als compensatie voor deelname aan opleidingsactiviteiten.
Er wordt veel van je verwacht. Maar daar staat dan natuurlijk ook wat tegenover. Naast arbeidsvoorwaarden en inschaling conform cao Ziekenhuizen in FWG 65 (maximaal € 5.504,- bruto (fulltime) per maand), kun je bij Treant rekenen op een eindejaarsuitkering. En je ontvangt een extra reiskostenvergoeding tot 19 cent per kilometer via de fiscale uitruilregeling. Bij Treant kun je gratis parkeren. Zo nodig kunnen we bemiddelen in huisvesting.
Als arts-assistent krijg je daarnaast een budget om deel te nemen aan congressen. Verder kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrije tijd en aantrekkelijke collectieve verzekeringen.  

We bieden je naast een robuuste introductieperiode vooral een fijne werkomgeving met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hieronder valt onder andere deelname aan alle relevante interne opleidingsactiviteiten. Sommige speciaal voor jou ontwikkeld, sommige horen bij de onderwijscyclus van het vakgebied waarin je op dat moment werkt. Daarbij ligt de nadruk niet alleen op medisch inhoudelijke zaken, maar wordt ook aandacht besteed aan bijvoorbeeld management, ziekenhuisfinanciën en wetgeving.
Uiteraard krijg je al je verplichte cursussen, zoals ATLS en SBMS, vergoed en kun je rekenen op een individueel portfolio in Vrest voor het aantoonbaar maken van je ontwikkelingen. Je wordt bijgestaan door een individuele coach. Die helpt jou om je weg te vinden als arts en bij het maken van een ontwikkelingsplan. En op wie je later kunt rekenen bij het uitstippelen en verder vormgeven van je carrière. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite.

Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Annieke Bakker, hoofd Bureau Medische Opleidingen, telefoon 06 10 66 66 74. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat PO&O of de personeelsconsulent, telefoon 0591 65 56 56.

Veiligheid staat bij ons voorop. Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Treant Zorggroep voert een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat je, voordat je bij ons kunt werken, aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd. Als dat bij jou (nog) niet het geval is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Treant

Werk je bij Treant Zorggroep dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij patiënten, cliënten en collega’s. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden en korte lijnen. Wij zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs. We verwachten dat iedereen zorgvuldig omgaat met onze schaarse en kostbare middelen. Met 260 medisch specialisten en 6300 medewerkers zijn we de grootste werkgever van ons verzorgingsgebied.