SEH-arts KNMG

Ben jij die enthousiaste en ambitieuze SEH-arts voor onze vakgroep Spoedeisende Geneeskunde die zich hard wil maken voor de ontwikkeling van de SEH in Emmen en omgeving? Zit ‘het hoofd koel houden’ tijdens drukke stressvolle situaties in je bloed en blijf je daarnaast patiëntvriendelijk en flexibel? Dan rollen wij alvast de rode loper voor jou uit!

De functie

Je werkt als SEH-arts volledig mee in de patiëntenzorg voor alle categorieën patiënten op de SEH en zorgt voor de coördinatie en supervisie. In het dynamische team van de SEH werk je met o.a. ANIOS en PA (i.o.) SEH, A(N)IOS Interne Geneeskunde, -Heelkunde en Huisartsgeneeskunde en heb je een belangrijke rol in de begeleiding en opleiding van deze jonge collega’s. Je bent actief in het geven van supervisie en onderwijs aan arts-assistenten en coassistenten en verpleegkundigen.

Ook maak je deel uit van het reanimatieteam en het Spoed-Interventie-Team (SIT). Je wilt graag meedenken op organisatieniveau en deel uitmaken van ziekenhuis- en stafcommissies. Vanzelfsprekend ben je lid van de medische staf. Daarnaast ga je je ook bezig houden met de ontwikkeling van de Spoedeisende Geneeskunde in onze hele regio.

Lees hier hoe één van onze SEH-artsen het werken bij Treant ervaart.

Het team

Treant heeft één SEH, gevestigd in ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Deze SEH heeft een bovenregionale functie (profielen PCI, CVA-zorg, acute vaatchirurgie, CBRN, intensive care en centrum seksueel geweld). Verder maakt o.a. de aanwezigheid van een level 2 IC gerund door intensivisten ook dat het achterland de opvang van de ziekere categorie patiënten aankan. In 2020 zijn de locaties Bethesda in Hoogeveen en Refaja in Stadskanaal omgevormd tot basisspoedposten, waar arts-assistenten worden ingezet. SEH-artsen werken alleen op de SEH in Emmen.

Om goede zorg te kunnen leveren en te kunnen aansluiten op de vraag naar acute zorg binnen de regio, is de inzet van professionals hard nodig. De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde bestaat nu uit 7 SEH-artsen. Er is een nauwe samenwerking met de huisartsenpost, waardoor er nauwelijks zelfverwijzers naar de SEH komen. De regio waarin je gaat werken heeft een uitdagende, zeer diverse patiëntenpopulatie. Het is een gebied waar werk en ontspanning goed gecombineerd kunnen worden. Een regio met een gunstig woonklimaat en genoeg faciliteiten voor wonen, scholing, sport en hobby’s.

Jij bent de ideale kandidaat

Enthousiast en ambitieus. Dat moet jij zijn wanneer je als SEH-arts bij ons op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen aan de slag gaat. Ook herken jij je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. Je hebt je opleiding tot SEH-arts KNMG bijna of al helemaal afgerond. Als geen ander weet je dat het bruist van dynamiek op een SEH. Jouw hartslag blijft daarbij gewoon stabiel.

Ons aanbod

Een dynamische functie met enthousiaste collega’s in een plezierige werk- en woonomgeving. De prachtige natuur en ruim culinair en cultureel aanbod in de regio bieden een mooie aanvulling. Het aanbod van aantrekkelijke woningen, de goede scholen en het vliegveld in Noord Drenthe dragen bij aan een uitstekend leefklimaat. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 27 tot 45 uur per week, de uren bepalen wij graag in overleg met jou. Dit is voor onbepaalde tijd volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS, met de intentie tot toetreding tot de vakgroep Spoedeisende Geneeskunde. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. 

Nieuwsgierig geworden? 

Je bent van harte welkom om een dag mee te kijken en kennis te maken met de collega’s van de vakgroep en de SEH-afdeling. Neem hiervoor en voor meer informatie over deze functie contact op met Trea Sandjer, SEH-arts KNMG, bereikbaar via telefoonnummer 06 11 22 21 61, e-mail t.sandjer@treant.nl

En, hebben we je over de streep kunnen trekken om te solliciteren? Leuk! Je kunt dit doen via de knop 'solliciteren'. Je kunt solliciteren tot en met 1 januari 2023!

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 36 01 18 39


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Treant

Werk je bij Treant Zorggroep dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij patiënten, cliënten en collega’s. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden en korte lijnen. Wij zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs. We verwachten dat iedereen zorgvuldig omgaat met onze schaarse en kostbare middelen. Met 260 medisch specialisten en 6300 medewerkers zijn we de grootste werkgever van ons verzorgingsgebied.

 

Acties