Oogarts 

Voor de vakgroep Oogheelkunde zoeken wij een ondernemende en ambitieuze oogarts, die samen met de vakgroep verder wil bouwen aan goede, betaalbare en bereikbare zorg in deze regio.

De functie

De polikliniek in Stadskanaal is enkele jaren geleden uitgebreid, waardoor we meer onderzoekskamers tot onze beschikking hebben. Daarnaast is dit jaar ook een eigen oogheelkundige operatie unit ingericht met twee behandelkamers, voor operaties onder lokale verdoving. Operaties met anesthesie ondersteuning vinden plaats in het centrale operatiekamercomplex (OKC). We werken met het oogheelkundig elektronisch patiëntendossier IFA en alle beeldvorming wordt vastgelegd in Forum.

Het team

De vakgroep Oogheelkunde heeft een team met zes enthousiaste oogartsen, een ANIOS en meerdere gespecialiseerde paramedici (TOA, orthoptist, physician assistant en optometrist).Wij leveren op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen en ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal oogheelkundige zorg. In de nieuwe regiovisie wordt de oogheelkunde op ziekenhuislocatie Refaja als speerpunt aangemerkt.

Treant

Treant verleent met zo’n 6.000 collega’s kwalitatief hoogstaande ziekenhuis- en ouderenzorg vanuit twintig locaties in de regio Drenthe en Zuidoost-Groningen. Treant is er in alle fasen van het leven: van de zorg voor een ongeboren kind tot de zorg in de laatste jaren. Treant onderzoekt, behandelt, geneest, verpleegt, verzorgt en begeleidt. Samen met onze patiënten en cliënten gaan we voor een vitaal en betekenisvol leven. Met noordelijke nuchterheid, passie voor het vak en de drijfveer om steeds beter te worden.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken een toegewijde oogarts met goede chirurgische vaardigheden voor cataract- en andere oogoperaties Een collegiale oogarts die de patiënt centraal stelt en de beste zorg voor de patiënt nastreeft. Je bent kritisch op de kwaliteit van de zorg en levert een actieve bijdrage aan de borging en verbetering daarvan. Je draait mee in avond- en weekenddiensten in samenwerking met de omliggende ziekenhuizen. Uiteraard bent je BIG- en RGS geregistreerd. Ook als je binnenkort de opleiding tot oogarts afrondt, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Als laatste kun jij je herkennen in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen.

Margot Dellaert heeft destijds de stap gemaakt en startte als arts in onze prachtige regio. Lees hier haar verhaal.

Ons aanbod

Een aantrekkelijke leefomgeving met een goed aanbod van ruime woningen en scholen. Daarbij opgeteld diverse winkel- en uitgaanssteden en veel ruimte en natuur. Vanwege dit uitstekende leefklimaat hebben veel van onze artsen de stap van de Randstad naar Drenthe gemaakt.

Je krijgt volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de oogheelkundige zorg. Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, volgens de AMS regeling. Bij gebleken geschiktheid en onveranderde bedrijfsomstandigheden volgt daarna een contract voor onbepaalde tijd. Zowel toetreding tot de BV oogheelkunde of een loondienst overeenkomst zijn bespreekbaar.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Vanzelfsprekend houden we rekening met de huidige arbeidsmarksituatie voor dit specialisme. Het aantal uren is bespreekbaar vanaf minimaal 32 uur per week. 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 31 januari 2022 via de knop 'Solliciteren'.

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een dag mee te kijken en kennis te maken met de collega’s van de vakgroep oogheelkunde in ziekenhuislocatie Scheper in Emmen en Refaja in Stadskanaal. Neem hiervoor en voor meer informatie over deze functie contact op met Margot Dellaert, oogarts en medisch manager Oogheelkunde. Dat kan via het secretariaat Oogheelkunde, telefoonnummer 088 129 01 45.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties