KNO-arts 

De vakgroep KNO-heelkunde van Treant ziekenhuis zoekt een enthousiaste allround KNO-arts 

Wat ga je doen

Wij zoeken een collegiale allround KNO-arts die zowel zelfstandig als in groepsverband het vak in de volle breedte uit kan oefenen.

Waar ga je werken

De vakgroep KNO-heelkunde van het MSC Treant zoekt per direct een allround KNO-arts. De vakgroep KNO bestaat uit 6 KNO-artsen, die gezamenlijk de KNO heelkunde uitvoeren met verschillende subspecialisaties. Daarnaast zijn er een aantal multidisciplinaire activiteiten en streven we naar uitstekende patiëntenzorg met kort lijnen met huisartsen en andere vakgroepen. Wij bieden tevens de gelegenheid en ondersteuning om zich te bekwamen in een aandachtsgebied.

De vakgroep KNO werkt over de drie locaties van de Treant Zorggroep (Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen). Naast de algemene werkzaamheden participeert de vakgroep in de opleiding van coassistenten en diverse staf- en managementactiviteiten. De continuïteit van zorg in de regio wordt gegarandeerd door een dienstregeling met de ziekenhuizen van Assen, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen en Stadkanaal (zgn. HESHA-groep).

Treant zorggroep

Treant bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Binnen ons ruime adherentiegebied met circa 300.000 inwoners van Drenthe bieden we aandacht voor de best mogelijke zorg en staan kwaliteit, patiënt veiligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel. Onze 260 medisch specialisten en 6.300 medewerkers zetten zich daar volledig voor in. De kliniek is geconcentreerd op locatie Emmen, waarbij een deel van de electieve poliklinische zorg en dagbehandeling plaatsvindt op locaties Stadskanaal en Hoogeveen.

MSCT

 

 

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en professionele, allround opgeleide KNO-arts. Een loyale en enthousiaste collega, die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent een teamspeler, collegiaal en ondernemend. Je wordt uitgedaagd mee te denken over de visie en toekomststrategie van de vakgroep. Wij bieden de mogelijkheid jouw kennis en vaardigheden te optimaliseren. Daarnaast heb je affiniteit met het opleiden van coassistenten. Ook zij die binnen afzienbare tijd hun opleiding voltooien, worden uitgenodigd te reageren. Je gaat werken op alle ziekenhuislocaties zowel op de polikliniek als op de OK.

Wat bieden wij

Drenthe en Zuid-Groningen kenmerken zich door mooie natuur en vele prachtige dorpen en enkele grotere steden die goed bereikbaar zijn vanuit onze ziekenhuislocaties. Het is een gebied waar werk en ontspanning goed gecombineerd kunnen worden. Het aanbod van aantrekkelijke woningen (in de steden of in de natuur) en de goede scholen dragen bij aan een uitstekend leefklimaat.

Daarbij zijn bij ons volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio.

De aanstelling is voor onbepaalde tijd volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS, met de intentie tot toetreding tot de vakgroep bij gebleken geschiktheid. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 30 januari 2022 via de knop 'Solliciteren'.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem gerust contact met op met Rolf Postema, medisch manager KNO, bereikbaar per email r.postema@treant.nl of Christina Fuller, KNO-arts, bereikbaar per email c.fuller@treant.nl of bereikbaar via telefoonnummer 0528-286766

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, recruiter, via telefoonnummer 06-36011839.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties