Anesthesioloog-Pijnspecialist 

De vakgroep Anesthesiologie is op zoek naar een enthousiaste en betrokken anesthesioloog-pijnspecialist. Ben je collegiaal, patiëntvriendelijk en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

De vakgroep Anesthesiologie is i.v.m. vertrek van een collega per 1 december 2022 op zoek naar een enthousiaste en betrokken anesthesioloog-pijnspecialist. Locaties Bethesda heeft een zeer goedlopende pijnpoli waar we conform de richtlijnen van de NVA samenwerken met een team van pijnconsulenten en een acute pijnservice. De vakgroep participeert daarnaast actief in het palliatief team van Treant Zorggroep. Er is zeker ruimte voor eigen inbreng. Het verzorgingsgebied is groot door het ruime aanbod en de goede kwaliteit. Je werkt samen met 2 andere pijnbestrijders uit onze vakgroep.

Operatie-technisch gezien is er een breed zorgaanbod waarbij we perioperatieve zorg leveren voor alle snijdende specialismes, behalve cardiochirurgie en intracraniële chirurgie. Op alle drie locaties is een preoperatief spreekuur waar de anesthesiologen en anesthesiemedewerkers de patiënten screenen. Tevens is de vakgroep actief in managementtaken binnen Treant.

Het team

De vakgroep Anesthesiologie bestaand uit 14 anesthesiologen is actief op alle drie ziekenhuislocaties van Treant: Bethesda (Hoogeveen, 4 OK’s), Scheper (Emmen, 4 OK’s) en Refaja (Stadskanaal, 4 OK’s).

Treant 

Treant verleent met zo’n 6.000 collega’s kwalitatief hoogstaande ziekenhuis- en ouderenzorg vanuit twintig locaties in de regio Drenthe en Zuidoost-Groningen. Treant is er in alle fasen van het leven: van de zorg voor een ongeboren kind tot de zorg in de laatste jaren. Treant onderzoekt, behandelt, geneest, verpleegt, verzorgt en begeleidt. Samen met onze patiënten en cliënten gaan we voor een vitaal en betekenisvol leven. Met noordelijke nuchterheid, passie voor het vak en de drijfveer om steeds beter te worden.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste anesthesioloog-pijnspecialist. Uiteraard ben je BIG geregistreerd. Ook als je binnenkort de opleiding tot anesthesioloog-pijnspecialist voltooit, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die zowel als anesthesioloog en als pijnspecialist aan het werk gaat, maar fulltime pijnspecialist is eventueel bespreekbaar.

Ons aanbod

Een aantrekkelijke leefomgeving met een goed aanbod van ruime woningen en scholen. Daarbij opgeteld diverse winkel- en uitgaanssteden en veel ruimte en natuur. Vanwege dit uitstekende leefklimaat hebben veel van onze artsen de stap van de Randstad naar Drenthe gemaakt.

Daarbij zijn er bij ons volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio.

Een dynamische functie met enthousiaste collega’s. Volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio. De aanstelling heeft in eerste instantie een tijdelijk karakter van 6 maanden als chef de clinique, volgens de AMS regeling. Indien het hierna vanuit beide kanten klikt zal toetreding tot de STEM bv volgen als vrijgevestigde medisch specialist.

 

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom om een dag mee te kijken en kennis te maken met de collega’s van de vakgroep. Neem hiervoor en voor meer informatie contact op met voorzitter van de STEM bv Peter Meijer, medisch manager Anneke Commies of een van de pijnspecialisten Mark Tijink en Jeroen Wijbenga via telefoonnummer 088 129 0189

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Treant

Werk je bij Treant Zorggroep dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij patiënten, cliënten en collega’s. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden en korte lijnen. Wij zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs. We verwachten dat iedereen zorgvuldig omgaat met onze schaarse en kostbare middelen. Met 280 medisch specialisten en 5900 medewerkers zijn we de grootste werkgever van ons verzorgingsgebied.

 

Acties