Kinderartsen


Wat ga je doen

Wij zoeken ambitieuze allround kinderartsen die samen met ons willen zorgen voor goede en veilige zorg voor kinderen in de regio Drenthe en zuidoost Groningen. Kinderarts zijn bij Treant Zorggroep biedt de variatie die het vak van algemeen kinderarts zo leuk maakt: van acute opvang tot casemanager bij chronische patiënten, van prematuren tot adolescenten en van shared care met het academisch ziekenhuis tot basiszorg in samenwerking met de huisarts. Je treft bij ons de kindergeneeskunde in al haar diversiteit! Daarnaast is er ruimte om jezelf te ontwikkelen in een aandachtsgebied. Op deze manier deel je expertise en zo kunnen we samen uitstekende zorg bieden. Door de korte lijnen binnen Treant en de nauwe samenwerking met onze ketenpartners krijg je de mogelijkheid je te ontwikkelen binnen het vak, maar ook binnen de ziekenhuisorganisatie.

Ben je toe aan een nieuwe stap? Kom dan naar Treant! Een partner die ook een baan nodig heeft in het Noorden? Wij gaan voor jullie aan de slag!

Lees hier hoe oogarts Margot Dellaert ooit de sprong waagde en als jonge arts startte in onze prachtige regio.

Waar ga je werken

Treant heeft het voornemen om per dit najaar de klinische zorg voor kinderen te concentreren in ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Poliklinische zorg en dagbehandeling blijven op alle drie de ziekenhuislocaties. In onze polikliniek werken we in deel-specialistische spreekuren samen met urotherapeuten, kinderlongverpleegkundigen, kinderdiabetesverpleegkundigen, kinderfysiotherapeuten en orthopedagogisch medewerkers. Ook is er actieve samenwerking met de kinderpsychologen en anderen betrokken bij de zorg rondom kinderen. De Kinderafdeling werkt volgens de principes van de gezinsgerichte en ontwikkelingsgerichte zorg. Samen met de gynaecologie/verloskunde werken we aan de ontwikkeling van een Moeder-Kind centrum. We verzorgen de opleiding van coassistenten, physician assistants en semi-artsen.

Bij Treant profiteer je van de kleinschaligheid van onze locaties én de grootte en veelzijdigheid van Treant als geheel: variatie in je dagelijks werk, ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke aandacht voor onze patiënten en hun naasten.

Wie zoeken wij

Wij zoeken kinderartsen die zin hebben in een nieuwe stap. Mensen die met hun enthousiasme en leergierigheid het team versterken. Ook als jij je opleiding nog niet helemaal hebt afgerond ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je bent een teamspeler en natuurlijk integer. Je hebt oog voor nieuwe dingen in het vakgebied en vindt het een uitdaging om die bij ons in praktijk te brengen. Aan de wieg staan van een nieuw Moeder-Kind centrum: dat wordt de komende jaren de uitdaging.

Wat bieden wij

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. De werktijden zijn bespreekbaar. En dan is het in onze regio ook nog eens fantastisch wonen! Ruim, rustig en groen. We ondersteunen jouw en je eventuele partner graag. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Ben je enthousiast?

Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'.

Je bent van harte welkom vrijblijvend kennis te komen maken. Kom eens een dag of weekend langs! En beleef dan Treant én de omgeving. Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Gerda Duursma-Meppelink, kinderarts, via secretariaat Kindergeneeskunde locatie Stadskanaal, telefoon 0599 65 45 73 of via de receptie 0599 65 46 54.

Voor informatie omtrent de procedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O, telefoon 0591 65 56 38.

Op deze functie is het screeningsbeleid Treant Zorggroep van toepassing. Voor aanstelling vragen wij je een VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen en voeren wij een OOB (onderzoek open bronnen) uit.

Treant Zorggroep voert een actief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Indien gewenst verzorgt Treant de vaccinatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.