KinderartsenHet MSCT (Medisch Specialisten Collectief Treant)  is op zoek naar ambitieuze allround kinderartsen die samen met ons willen zorgen voor goede en veilige zorg voor kinderen in de regio Drenthe en zuidoost Groningen.


Kinderarts zijn bij Treant Zorggroep biedt de variatie die het vak van algemeen kinderarts zo boeiend maakt: van acute opvang tot casemanager bij chronische patiënten, van prematuren tot adolescenten en van shared care met het academisch ziekenhuis tot basiszorg in samenwerking met de huisarts. Kortom Kindergeneeskunde in al haar diversiteit!

Treant heeft de klinische zorg voor kinderen geconcentreerd in ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Poliklinische zorg en dagbehandeling blijven op alle drie de ziekenhuislocaties. In onze polikliniek werken we in deel-specialistische spreekuren samen met urotherapeuten, kinderlongverpleegkundigen, kinderdiabetesverpleegkundigen, kinderfysiotherapeuten en orthopedagogisch medewerkers. Ook is er actieve samenwerking met de kinderpsychologen en anderen betrokken bij de zorg rondom kinderen. De Kinderafdeling werkt volgens de principes van de gezinsgerichte en ontwikkelingsgerichte zorg. Samen met de gynaecologie/verloskunde werken we aan de ontwikkeling van een Moeder-Kind centrum. We verzorgen de opleiding van coassistenten, physician assistants en semi-artsen.

Profiel

Wij zoeken kinderartsen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Mensen die met hun enthousiasme en leergierigheid het team versterken. Ook als u de opleiding nog niet helemaal hebt afgerond nodigen wij u van harte uit om te solliciteren. U bent een teamspeler en natuurlijk integer. U hebt oog voor nieuwe dingen in het vakgebied en vindt het een uitdaging om die bij ons in praktijk te brengen. Aan de wieg staan van een nieuw Moeder-Kind centrum: dat wordt de komende jaren de uitdaging.
Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling in een aandachtsgebied. Op deze manier deelt u expertise en zo kunnen we samen uitstekende zorg bieden. Door de korte lijnen binnen Treant en de nauwe samenwerking met onze ketenpartners krijgt u de mogelijkheid verder te ontwikkelen binnen het vak, maar ook binnen de ziekenhuisorganisatie.

Bent u toe aan een nieuwe stap? Kom dan naar Treant! Een partner die ook een baan nodig heeft in het Noorden? Wij gaan voor jullie aan de slag!

Lees hier hoe oogarts Margot Dellaert ooit de sprong waagde en als arts startte in onze prachtige regio.

Treant Zorggroep

Treant Zorggroep bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Bij ons kunnen de 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal terecht voor de best mogelijke zorg. Zorg die past bij hun zorgbehoefte en die zo nodig aansluit op vervolgzorg. Onze 260 medisch specialisten en 6.300 medewerkers zetten zich daar volledig voor in.
Wij zijn er trots op dat we geaccrediteerd zijn voor onze ziekenhuiszorg en verpleeg-, revalidatie- en ouderenzorg. Samen met onze partners zorgen we voor zorg dicht bij huis als het kan, verder weg als het nodig is.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Ons aanbod

Wij bieden u een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. De werktijden zijn bespreekbaar.
En dan is het in onze regio ook nog eens fantastisch wonen! Ruim, rustig en groen.

Informatie

U bent van harte welkom vrijblijvend kennis te komen maken of mee te lopen. En beleef dan Treant én de omgeving.
Voor inlichtingen over deze functie kunt u contact opnemen met Gerda Duursma-Meppelink, kinderarts, via secretariaat Kindergeneeskunde locatie Stadskanaal, telefoon 0599 65 45 73 of via de receptie 0599 65 46 54.

Voor informatie omtrent de procedure kunt u contact opnemen met het secretariaat P&O, telefoon 0591 65 56 38.

Veiligheid staat bij ons voorop. Voordat u bij ons kunt werken checken wij altijd uw referenties en zien wij graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) tegemoet.

Treant Zorggroep voert een actief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Indien gewenst verzorgt Treant de vaccinatie.

Sollicitatie

Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.