Ben je al in dienst bij Treant, solliciteer dan via Profit InSiteHeb je al eerder gesolliciteerd of je aangemeld via deze site? Dan hebben we je belangrijkste gegevens al opgeslagen en hoef je deze niet nogmaals in te vullen, je kunt rechts bovenin inloggen. Dit doe je met jouw e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt ingesteld. Als je je wachtwoord vergeten bent, dan kun je deze opvragen. Heb je nog niet eerder bij ons gesolliciteerd, vul dan het formulier helemaal in.

Persoonlijke informatie

Foto

Contactgegevens

Hoeveel jaren werkervaring heb je in deze functie?

Wat is jouw hoogst afgeronde opleiding?

Volg je nu een opleiding? Wij willen graag weten welke opleiding en wanneer je verwacht je diploma te behalen.

Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien?

Ben je eerder in loondienst geweest bij Treant of een van zijn rechtsvoorgangers?

Opvragen referent

In het kader van de vergewisplicht zijn wij verplicht om referenties op te vragen. Heb je geen werkreferentie? Vul dan de gegevens van een leraar of stagebegeleider in. Wij gebruiken deze informatie pas nadat je op sollicitatiegesprek bent geweest en jij de voorkeurskandidaat voor de functie bent. Indien je geen referent wilt opgeven, dan kunnen wij jouw sollicitatie niet in behandeling nemen. 

Motivatie + CV

Vertel in het vak ‘Motivatie’ wat jou zo geschikt maakt voor deze functie en waarom je graag bij Treant en/of de betreffende afdeling/locatie wil komen werken. Voeg daarna jouw CV toe via de knop ‘Bestanden kiezen’.  

Als je het formulier hebt ingevuld, klik dan op 'Solliciteren' om je sollicitatie definitief te maken. Hierna volgt een bevestiging.

Niveau

Stage

Coassistent

Contactpersoon bij nood

HAIO

WO

In- Extern

Registratie(S)

Vakantiewerk

Vakantie

Programma's

Geheimhouding

Arbeidsverhouding

Veiligheidsregels

Zorg voor eigendommen

MRSA

MRSA Buiteland

TBC

TBC Buiteland

Aanmelding

BIG registratie

Eventuele beperkingen

Beschikbaarheid

Locatie

Top 10 keuzevakken M2

Coschappen M1